Març 5, 2009

AIXECA LES MANS AIXÓ ES UN…

Filed under: Uncategorized — fslamassana @ 1:58 pm

sin-titulo-5

Molta decepció… Aquesta es la sensació que ens va quedar despré de disputar el partit d’ahir davant del PVE 93. Hi jugàvem dos equips però tan sols una persona ahir va aconseguir èsser protagonista, la persona encarraga d’arbitrar. Normalment a titol personal, respecto motl la tasca d’àrbitre i crec que ès digna d’admiració en alguns casos, però amb l’actuació arbitral d’ahir no podem tenir compassió. El partit es presentava molt igualat igual que a la primera volta encara que aquesta vegada la veu cantant la va portar l’equip massanenc que va disposar de tres ocasions de gol a la primera part per ninguna del encampadans. Tot i així el resultat al descans era idèntic al d’abans de començar i La Massana no trobava el seu lloc al camp i atacava amb timidesa i molt estàtics. A la segona part Jordi G., es va desfer de la defensa rival i va aconseguir anotar el 0-1, segons després el PVE93 empatava. En una jugada desafortunada el PVE s’avançava per 2-1 amb gol en pròpia porta. La Massana va realitzar un parell de contraatacs que van èsser tallats amb entrades per l’esquena que l’àrbitre, “amb molta lucidesa ahir”, no va sancionar. El PVE va arribar a les 5 faltes, i el primer doble penal al nostre favor Bardina el va enviar al pal. Poc després arrivaria el segon gol de Jordi G., que el va celebrar amb un cop de peu a la graderia fruit de la ràbia provinent de les decisions arbitrals. Amb el 2-2 un Bardina molt incisiu va tenir dos clares ocasions de gol a la contra les quals van ser tallades amb greus entrades per darrere, les quals evidenment vista la tònica d’ahir no van ser sancionades i van propiciar els contraatacs del rival. A les acavalles encara quedava el millor, en una sacada de banda, el jugador del PVE93 demana distància i treu sense que l’àrbitre autoritzés a sacar, fruit de la confusió arriva el 3-2 a falta de segons pel final. Quantes tarjetes ens han tret per treure de banda abans que ho autoritzès l’àrbitre vam pensar ahir els massanencs. Amb el partit ja sentenciat i La Massana amb l’ànim pel terra després de veure el pastís, el PVE93 va aprofitar per fer el definitiu 4-2. Ara ja sí que serem de ben segur carn de segona la pròxima temporada, i com a conclusió queda la falta d’un entrenador per guiar aquest equip que disposa de qualitat però no de determinació.

AL·LINEACIÓ: Fernando, Bardina, Yuri, Jordi G., Canicoba -cinc inicial- Pau, Dani, Gerard G., Totti, Pokas Delegat: Jordi J.