BLOG DE NOTÍCIES

Març 11, 2009

LA BASE: CAP DE SETMANA ATAPEÏT

Filed under: Uncategorized — fslamassana @ 12:34 am

El passat cap de setmana ha estat plagat de novetats en quant als joves es refereix. Dissabte vam reprendre la competició de futbol 7 amb dos partits. El primer enfrontava l’INFANTIL amb el FC LUSITANS, els quals van endosar un contundent 10-0 que va demostrar que encara que els nostres estan millorant i podien haver fins i tot guanyat el partit, els hi falta aquell plus de motivació que han perdut amb el temps i els hi fa abandonar massa aviat el partit. Tot seguit retornava el BENJAMÍ el qual va fer gala de la bona línia de joc que mantenia abans de la seva parada i va guanyar el UE SANTA COLOMA B per 4-1 i es manté líder i molt a prop d’assegurar-se el campionat de lliga, tota una fita per al segon any de la nostra escola.

p1000420

Diumenge vam poder viure el final de la curta temporada de futsal, 3 partits ens esperaven encara que el primer no es va disputar donat que el rival del ALEVÍ, la UE EXTREMENYA no es va presentar i per tant aquest va aconseguir 3 punts més. Tot seguit l’INFANTIL en teoria juagava contra un rival teòricament inferior fet que no es va produïr i fruit de la falta de concentració i la desmotivació, que també es va veure el dia anterior, van caure golejats per 4-13 davant del cuer, el FC JANER SANTA COLOMA A. Quasi a la mateixa hora es disputava un important partit també per la nostra entitat, el PRE-BENJAMÍ es jugava el passi a la FINAL del MEMORIAL JOAN CANUT i tot i que va aconseguir empatar un 0-3 desfavorable va acabar cedint per un 4-8, i la seva oportunitat es va esvaïr. Tal va ser la decepció dels joves jugadors que al final del partit molts van plorar sobre el parquet del JOAN ALAY.

La valoració al final de la temporada de FUTSAL es molt positiva per la nostra entitat, dos equips han acabat tercers, com son el BENJAMÍ i el PRE-BENJAMÍ, l’ALEVÍ ha aconseguit 7 punts i ha plantat cara en tots els partits mostrant una progressió important en el seu rendiment, i en l’estrena del INFANTIL s’han patit dures golejades, però es va aconseguir guanyar un partit i alguns jugadors estan mostrant una millora important en el seu rendiment.

FORÇA LA MASSSANA!!!

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.