gener 21, 2009

ADÈU CANUT

Filed under: Uncategorized — fslamassana @ 5:21 pm

p1000142

Ahir el FS LA MASSANA debutava i tambè ès despedia del XXV MEMORIAL JOAN CANUT I BOVÉ a la primera de canvi. El sorteig no va ser benevolent per nosaltres, en un principi ens va tocar l’equip més fort dels que hi havia al bombo, l’imbatut líder de segona, l’FS VELOCITAT, però no les tenien totes de cara, ahir van debutar PAU PELLICER, FERNANDO MARTÍNEZ i JOSE SALAZAR “TOTTI”, tots tres bons fitxatges de cara al final de lliga. El partit va començar amb LA MASSANA tancada darrere i creatn esporàdiques oportunitats, i la primera la va transformar Yuri després d’una bona passada de Canicoba. Tot seguit Bardina va colocar el 0-2 després d’un potent xut per l’escaire. Amb el partit controlat La Massana va realitzar una serie de substitucions que van influir en el rendiment del equip, així ho va aprofitar el VELOCITAT per remuntar abans de finalitzar la primera part amb tres gols, 3-2. A la represa hi van haver uns moments d’incertidumbre però LA MASSANA es va refer i Canicoba va empatar el partit 3-3 i Bardina poc després va fer el 3-4 de potent xut de falta. Amb el 3-4 tot estava de cara, el VELOCITAT va fer la cinquena falta, i a més a més, es va quedar dos minuts amb tan sols 3 jugadors de camp. A partir d’aquest moment van arrivar els pitjors minuts del partit, a part de no forçar cap ocasió en superioritat vam realitzar tres faltes innecesàries que van propiciar dos gols 5-4 que van tornar a posar el partit coll amunt. Amb els ànims refredats i el desgast físic va disminuir la intensitat defensiva i el VELOCITAT va acavar de rematar la feina amb 2 gols més que van deixar el definitiu 7-4. Quina llàstima pels massanencs que vam deixar escapar una oportunitat d’or per agafar moral però encara i així s’ha de reconèixer que l’equip ha millorat respecte al partit de la primera volta davant del VELOCITAT.

Al·lineacio: Fernando, Bardina, Yuri, Jordi G., Canicoba -cinc inicial- Totti, Gerard G., Pokas, Pau

Gols: Bardina 2, Canicoba, Yuri

Targetes: Canicoba (groga)